Haptonoom Amsterdam

Lekker in je vel zitten is belangrijk, ongeacht wie je bent, waar je bent en hoe laat het is. Dit kan soms echter wel een uitdaging zijn. Je hebt last van prikkels en negatieve energie van buitenaf, of voelt je simpelweg niet zo fijn zonder een goede reden. Ik kan je hiermee helpen als haptonoom in Amsterdam. Wat een haptonoom in Amsterdam doet, en hoe ik te werk ga, lees je hier.

Wat doet een haptonoom in Amsterdam?

Haptotherapie is de therapie gebaseerd op de filosofie van de haptonomie en kan omschreven worden als een wetenschap die de aspecten van menselijke interactie bestudeert. De essentie van haptotherapie is de cliënt te helpen zich (weer) bewust te worden van zijn natuurlijke vermogen om zich te richten op en open te stellen voor menselijke interactie met als hoofddoel het aanmoedigen en herstellen van gevoelens van eigenheid en authenticiteit. Het is dus de bedoeling om weer helemaal tot jezelf te komen.

In de haptonomie wordt onderscheid gemaakt tussen het menselijk lichaam en psyche, die echter niet als los van elkaar gezien moeten worden, maar als afhankelijk van elkaar. Haptonomie kenmerkt zich door de bereidheid van de therapeut om de hand uit te steken naar de cliënt om deze te helpen in zijn of haar persoonlijke groei. Ik als haptonoom in Amsterdam help je door mijn hand uit te steken naar jou, om weer dichter bij jezelf te komen, antwoord te krijgen op je vragen en een diepere connectie met alles te krijgen. Omdat dit een vrij persoonlijk traject is, is het belangrijk dat je hier goed voor open staat. We kunnen samen iets moois bereiken, maar dit kan alleen als je hier bereid voor bent.

Hoe ga ik te werk?

Omdat haptotherapie iets vrij persoonlijk is en we naar zekere niveaus van connectie en spiritualiteit werken, is mijn aanpak ook zeer persoonlijk en warm. Ik wil dat jij je op je gemak voelt. Hoe we dit bereiken, bespreken we samen. Zo kunnen we de mooiste resultaten bereiken. Of je nou in de knel zit met een burn-out, een depressie, zwangerschap stress hebt of dat je te maken hebt met rouwverwerking; haptotherapie kan veel goeds voor je doen. Ook wanneer er eigenlijk niets aan de hand is kun je je toch ‘los van jezelf’ voelen. Ook dan is haptotherapie geschikt voor jou. Neem gerust contact op om te kijken of het klikt. 
Wat anderen over ons zeggen
“Dankzij de Mensendieck van HaptoMotion kan ik weer mijn zittende beroep uitvoeren zonder pijnklachten van mijn nekhernia.”
Marcel

Wil je vrijblijvend geadviseerd worden?

neem contact met ons op

HaptoMotion Amsterdam
Niasstraat 5G
1095 TS Amsterdam

Aanwezig:
Maandag: 8:00 – 19:00
Dinsdag: 8:00 – 19:00
Woensdag: 8:00 – 13:00
Donderdag: 8:00 – 19:00

HaptoMotion Muiden
Burgemeester de Raadtsingel 3
1382 BE Muiden

Aanwezig:
Woensdag: 14:00 – 18:00
Vrijdag: 8:00 – 18:00

KvK: 34341363

Lid van vereniging van Haptotherapeuten.
VVH: 508A
Praktijk AGBCode: 07044350
Persoonlijke AGB: 07998882

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Behandelovereenkomst
Beroepscode GZ
Intakeformulier

HaptoMotion praktijk voor oefentherapie

Mellemma website, 2023