Uw praktijk voor zwangerschapsbegeleiding in Amsterdam

Samen voorbereiden op de bevalling

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Samen met vertrouwen de bevalling tegemoet.

Centraal staat de begeleiding van beide ouders. Door oefeningen reduceren we stress, wat de ontwikkeling van het kind en de geboorte beter laat verlopen. Voor de moeder helpt de begeleiding om contact te maken met haar veranderende lichaam en hiernaar te luisteren. Op deze manier weet ze tijdens de zwangerschap en de bevalling beter wat ze nodig heeft en hoe hierom te vragen. Het is belangrijk voor de partner om betrokken zijn. Je maakt als partner deel uit van de zwangerschap, de geboorte – die je als team zo natuurlijk mogelijk kan laten verlopen – en de periode erna.

Contact maken met het kindje in de buik, stimuleert dit zijn of haar ontwikkeling en zelfvertrouwen. Goed contact zorgt voor een goede hechting tussen ouders en kind. Op deze manier geef je je kind het gevoel vanuit een veilige basis het leven te ontdekken. Met zijn drieën genieten van de zwangerschap en het begin van een nieuwe gezinssituatie.

Onderwerpen die in de 6 ontmoetingen aan bod komen voor beide ouders:

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding begint rond de 20 weken. Er zijn 5 ontmoetingen voor de bevalling en 1 na de bevalling met jullie kindje erbij.

Voor welke cursus wilt u zich aanmelden?

Voor welke cursus wilt u zich aanmelden?

Een van onze tevreden cliënten:

'Door de zwangerschapsbegeleiding leer je samen zwanger te zijn.’

Michiel

Wil je vrijblijvend geadviseerd worden?