TARIEVEN

HaptoMotion, praktijk voor Haptotherapie, oefentherapie Mensendieck en Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

TARIEVEN

Haptotherapie

50 minuten: €92,-

Haptotherapie / Coaching voor bedrijven:

60 minuten: €137,-

Alleen als een afspraak ten minste 48 uur van tevoren wordt afgezegd hoeven wij de gereserveerde tijd niet in rekening te brengen.

HaptoMotion praktijk voor oefentherapie

Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding

50 minuten: €92,-

Alleen als een afspraak ten minste 48 uur van tevoren wordt afgezegd hoeven wij de gereserveerde tijd niet in rekening te brengen.

Babymassage:

Groepstarief: €62,- per 4 sessies
Individueel: €82,- per sessie

Mensendieck

30 minuten: €39,-

Alleen als een afspraak ten minste 24 uur van tevoren wordt afgezegd hoeven wij de gereserveerde tijd niet in rekening te brengen.

SYSTEMISCH WERK

90 minuten: €102,-

HaptoMotion praktijk voor oefentherapie

PSYCH-K®

60 minuten: €92,-

Relatiebegeleiding

60 minuten: €127,-

Ademcoach

90 minuten voor €138,-

HANDIG OM TE WETEN

Verzekering Haptotherapie

HaptoMotion is geregistreerd bij de Vereniging voor Haptotherapeuten. Als je aanvullend verzekerd bent, kun je een gedeelte van de behandeling vergoed krijgen.

Haptotherapie valt formeel onder ‘alternatieve geneeswijzen’. Vaak wordt deze therapie door de verzekeraar vergoed en een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk. Kijk voor de details in je polisvoorwaarden of neem contact op met je verzekeraar.

De eerste behandeling (intake en onderzoek) wordt ook gedeclareerd als een behandeling.

Ga voor meer informatie met betrekking tot vergoedingen naar de vereniging voor haptotherapeuten: Bekijk hier de vergoedingen.

Betaling

Esther is als GZ-haptotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging de VVH. 

De aanvullende verzekering doet géén aanspraak op het eigen risico. Er wordt direct overgegaan tot vergoeding. De mate van vergoeding hangt af van het soort aanvullend pakket dat u heeft afgesloten. Bij twijfel kunt u het beste contact opnemen met uw eigen ziektekostenverzekering.

De rekeningen dienen 14 dagen na factuurdatum te zijn betaald. Na 30 dagen zijn wij gerechtigd u een betalingsherinnering te sturen waarvoor €5,- in rekening gebracht mag worden. Is binnen 14 dagen na het sturen van de betalingsherinnering de rekening nog niet betaald, dan zijn wij gerechtigd een incassoregeling te treffen. De kosten komen voor uw rekening. Overmacht ten aanzien van de betaling aan uw kant kan en moet te allen tijde met de therapeut besproken worden. 

Verzekering Mensendieck

Oefentherapie Mensendieck wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt, is per zorgverzekeraar verschillend. Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering.

Met ingang van 1 november 2023 heeft praktijk oefentherapie Mensendieck geen nieuwe contracten afgesloten met de verschillende zorgverzekeraars.

Ook niet-gecontracteerde zorg wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed tot ongeveer 75% van het maximale bedrag dat gecontracteerde therapeuten mogen declareren.
Een en ander staat omschreven in uw verzekeringspolis.

In enkele gevallen wordt oefentherapie Mensendieck vergoedt vanuit de basisverzekering.

Vergoeding onder de 18 jaar zonder chronische indicatie: Er worden 18 behandelingen per jaar vergoed uit de basisverzekering. Daarna eventueel een wisselend aantal vanuit een aanvullende verzekering.

Onder de 18 jaar met een chronische indicatie voorkomend op de Chronische Lijst 2017: Alle behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering.

Boven de 18 jaar met een chronische indicatie voorkomend op de Chronische Lijst 2017: Vanaf de 21e behandeling wordt 100% vergoed uit de basisverzekering bij contracteerde zorgverleners. De eerste 20 behandelingen kunnen ( gedeeltelijk) worden vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Indien de aanvullende verzekering niet toereikend is, komen de kosten van deze behandelingen voor eigen rekening.

Boven de 18 jaar zonder chronische indicatie: Vergoeding van een wisselend aantal behandelingen uit de aanvullende verzekering.

Aan de gegevens uit dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. U doet er goed aan altijd uw eigen polisvoorwaarden te raadplegen, of in geval van twijfel contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Indien de behandelingen niet vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering zult u deze zelf moeten betalen.

Klik hier op ‘Tarieven‘ om de actuele tarieven van de Praktijk Oefentherapie Mensendieck HaptoMotion te bekijken.

HaptoMotion Amsterdam
Niasstraat 5G
1095 TS Amsterdam

Aanwezig:
Maandag: 8:00 – 19:00
Dinsdag: 8:00 – 19:00
Woensdag: 8:00 – 13:00
Donderdag: 8:00 – 19:00

HaptoMotion Muiden
Burgemeester de Raadtsingel 3
1398 BE Muiden

Aanwezig:
Woensdag: 14:00 – 18:00
Vrijdag: 8:00 – 18:00

KvK: 34341363

Lid van vereniging van Haptotherapeuten.
VVH: 508A
Praktijk AGBCode: 07044350
Persoonlijke AGB: 07998882

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Behandelovereenkomst
Beroepscode GZ
Intakeformulier

HaptoMotion praktijk voor oefentherapie

Mellemma website, 2024