Zwangerschaps haptonomie

Willen jij en je partner samen met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan? Dan sta ik voor jullie klaar. Bij mij staat de begeleiding van de beide ouders centraal en met behulp van oefeningen zullen we ervoor zorgen dat de stress gereduceerd is. Dit is weer goed voor de ontwikkeling van het kind, tevens laat dit de geboorte beter verlopen. Tijdens de zwangerschap verandert het lichaam van de vrouw behoorlijk. Wanneer ik samen met jou als moeder zijnde aan de slag ga, dan leer ik hoe je contact kunt maken met je veranderende lichaam en hoe je hier het beste naar kunt luisteren. Dit zorgt er weer voor dat je tijdens de zwangerschap en de bevalling beter weet wat je lichaam nodig heeft en hoe je hierom kunt vragen.

Zwangerschaps haptonomie is er ook voor je partner

Zwangerschaps haptonomie is er niet alleen voor de moeder, maar dus ook voor de vader. Als partner zijnde is het zeer belangrijk om betrokken te zijn tijdens de zwangerschap en de bevalling. Je bent nou eenmaal een belangrijk onderdeel van dit hele proces en het is de bedoeling dat jullie dit volledig samen doen. Dit geldt niet alleen voor tijdens de zwangerschap, dit geldt ook voor na de bevalling. 

Contact maken met het kindje in de buik

Het is zeer belangrijk om contact te maken met het kindje in de buik. Dit is niet alleen goed voor zijn of haar ontwikkeling, maar ook voor het zelfvertrouwen. Tevens zorgt het voor een betere hechting tussen de ouders en de baby en dat is natuurlijk al helemaal van groot belang. Zo geef je je kindje al meteen het gevoel dat het vanuit een veilige basis het leven kan gaan ontdekken. Ook zorgt zwangerschap haptonomie ervoor dat jullie nog meer van de zwangerschap kunnen genieten en dat is natuurlijk ook niet belangrijk!

De 6 ontmoetingen

Kies je ervoor om met mij aan de slag te gaan, dan kies je voor 6 ontmoetingen, deze ontmoetingen zijn er voor beide ouders en tijdens deze ontmoetingen komen verschillende onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan samen leren hoe er contact gemaakt kan worden met het kindje in de buik. Verder gaan we aan de slag met verschillende houdingen en handelingen die het dragen van een kindje kunnen verlichten bij de moeder. Tevens leer je ervaren hoe je om moet gaan met stress en pijn. 

Bovenstaande onderwerpen zijn echter niet de enige onderwerpen waar we mee aan de slag gaan. Ben jij benieuwd naar waar we nog meer mee aan de slag gaan? Kijk dan verder op mijn website!

HaptoMotion praktijk voor oefentherapie

HaptoMotion Amsterdam
Niasstraat 5G
1095 TS Amsterdam

Aanwezig:
Maandag: 8:00 – 19:00
Dinsdag: 8:00 – 19:00
Woensdag: 8:00 – 13:00
Donderdag: 8:00 – 19:00

HaptoMotion Muiden
Burgemeester de Raadtsingel 3
1382 BE Muiden

Aanwezig:
Woensdag: 14:00 – 18:00
Vrijdag: 8:00 – 18:00

KvK: 34341363

Lid van vereniging van Haptotherapeuten.
VVH: 508A
Praktijk AGBCode: 07044350
Persoonlijke AGB: 07998882

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Behandelovereenkomst
Beroepscode GZ
Intakeformulier

HaptoMotion praktijk voor oefentherapie

Mellemma website, 2024