HAPTONOMISCHE ZWANGERSCHAPSBEGELEIDING

Ben je op dit moment in verwachting en wil je met vertrouwen de bevalling in gaan? Met haptonomische zwangerschapsbegeleiding word je goed voorbereid op de bevalling. Zo leer je om contact te maken met je baby en doen we specifieke oefeningen om stress te reduceren. Dat is goed voor de ontwikkeling van je kindje, maar ook voor je eigen gemoedsrust. Bovendien bevordert haptonomische zwangerschapsbegeleiding de hechting en laat het de geboorte beter verlopen.

Tijdens de sessies vind ik het belangrijk dat je contact maakt met je veranderende lichaam en ernaar leert luisteren. Op deze manier weet je tijdens de zwangerschap beter wat je nodigt hebt en hoe je hierom kunt vragen. Benieuwd hoe anderen haptonomische zwangerschapsbegeleiding hebben ervaren? Lees dan de reviews!

Met z’n drieën goed voorbereid met haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Bij haptonomische zwangerschapsbegeleiding staat de begeleiding van beide ouders centraal. Voor de partner is het namelijk erg belangrijk om betrokken te zijn. Jouw partner maakt ook deel uit van de zwangerschap, de geboorte en de gehele periode er omheen. Als team wil je dit natuurlijk zo goed mogelijk laten verlopen. Een stabiele basis voor een goede hechting creëren tussen ouder en kind staat hierbij centraal. Op deze manier geef je je kind het gevoel vanuit een veilige basis het leven te kunnen ontdekken. Zo genieten jullie met z’n drieën van de zwangerschap en het begin van een nieuwe gezinssituatie.

 

Mijn begeleiding is verdeeld over zes ontmoetingen. Meestal beginnen we rond de 20 weken waarbij er vijf ontmoetingen zijn voor de bevalling en één na de bevalling met jullie kindje er bij. Wil vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met mij op door het contactformulier in te vullen!

Onderwerpen tijdens de zes ontmoetingen

In de zes ontmoetingen bij haptonomische zwangerschapsbegeleiding komen verschillende onderwerpen aan bod. Tijdens een van de eerste ontmoetingen leer je om contact te maken met het kindje in je buik. Ook ervaar je verschillende houdingen en handelingen die het dragen van je kindje verlichten. Vervolgens gaan we in op hoe je omgaat met pijn en stress. Bij een van de laatste ontmoetingen krijg je uitleg over het verloop van de zwangerschap en bevalling.

Jouw partner gaat ook ervaren hoe hij/zij jou kan bijstaan bij het opvangen van de weeën. Jullie zullen beide ervaren welke baringshoudingen goed voelen. Wil je je goed voorbereid de bevalling ingaan? Schrijf je direct in voor mijn haptonomische zwangerschapsbegeleiding!

TARIEVEN

Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding:

 

Deze behandeling voor beide ouders duurt 50 minuten en kost €92,-

Wat andere over ons zeggen

Sinds mijn partner en ik bij Esther zwangerschapshaptonomie volgen hebben we nooit meer ruzie. Ik heb sindsdien ook een stabielere relatie met mezelf en met mijn partner.

Sophie

HaptoMotion Amsterdam
Niasstraat 5G
1095 TS Amsterdam

Aanwezig:
Maandag: 8:00 – 19:00
Dinsdag: 8:00 – 19:00
Woensdag: 8:00 – 13:00
Donderdag: 8:00 – 19:00

HaptoMotion Muiden
Burgemeester de Raadtsingel 3
1382 BE Muiden

Aanwezig:
Woensdag: 14:00 – 18:00
Vrijdag: 8:00 – 18:00

KvK: 34341363

Lid van vereniging van Haptotherapeuten.
VVH: 508A
Praktijk AGBCode: 07044350
Persoonlijke AGB: 07998882

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Behandelovereenkomst
Beroepscode GZ
Intakeformulier

HaptoMotion praktijk voor oefentherapie

Mellemma website, 2024