Uw praktijk voor zwangerschapscursus in Amsterdam

Bewust voorbereiden op de bevalling

Individuele zwangerschapscursus & Mama Move

Bewust voorbereiden op de bevalling.

De individuele zwangerschapscursus van Haptomotion is een korte cursus waarin je samen met je partner ondersteund wordt met oefeningen en informatie over zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We werken samen met jullie aan je vertrouwen voor de bevalling en aan een fit en ontspannen lichaam.

De cursus kun je inplannen wanneer het jullie uitkomt. Het bestaat uit 3 sessies van 50 minuten.

Onderdelen:

Looptijd Cursus:  3 sessies van 50 minuten

Kosten: € 85,00 per sessie

Mama move, start vanaf 6 juni 2019

Train je buiten weer fit na de bevalling.

Mama Move is een bootcamp in het park voor pas bevallen vrouwen met als grote pluspunt dat je de baby in de kinderwagen meeneemt en dus niet voor een oppas hoeft te zorgen!

Achter de kinderwagen gaan we oefeningen doen om weer in conditie te komen zodat je lijf weer fit en sterk aanvoelt!  Dit zijn oefeningen om meer conditie te krijgen en bijvoorbeeld oefeningen voor het versterken van rug-, arm-, bil-, been- en bekkenbodemspieren. David weet exact welke oefeningen je lijf na de bevalling aankan.

Er wordt een 6 rittenkaart (6 weken) aangeboden om een gestructureerd programma te doorlopen en om weer fit te worden na de bevalling. Daarnaast worden ook tips en adviezen gegeven om je lichaam weer te laten herstellen. Ten slotte kun je thuis op een verantwoorde manier fitter te worden.

De groepen zijn niet groot zodat er ook tijd is voor individuele begeleiding.

Onderdelen:

Tijdstip:

Mama Move is op donderdagochtend van 11:00-12:00

De Mama Move wordt gegeven in het Vondelpark en we verzamelen van te voren bij de Boezemvriend, Overtoom 205 in Amsterdam.

Data:

Mama move wordt het hele jaar door gegeven door David Treur. Neem contact met ons op om te overleggen wanneer je kunt starten of instromen.

Kosten:

6 rittenkaart voor € 50,- (2 maanden geldig)

In overleg kan er eventueel per losse les worden betaald.

Voor welke cursus wilt u zich aanmelden?

Voor welke cursus wilt u zich aanmelden?

Een van onze tevreden cursisten:

"De zwangerschapscursus was een onmisbaar onderdeel van mijn zwangerschap en bood een balans tussen oefeningen en informatie in een fijne sfeer"

Wil je vrijblijvend geadviseerd worden?