Uw praktijk voor sportmassage in Amsterdam

Sportmassage Amsterdam

Wat is sportmassage?

Simpel gezegd verbetert sportmassage de afvoer van afvalstoffen en vocht, verbetert spierherstel waardoor blessures worden voorkomen en de sporter/persoon sneller weer actief kan worden. Wanneer een persoon een sportieve inspanning heeft gehad zal zich in de spier vocht en afvalstoffen ophopen. De meeste mensen herkennen dit als spierpijn en ‘lopen’ dit er wel even uit. Absoluut geen probleem, zolang dit op de juiste wijze gedaan wordt. Echter, daarmee heb je je spier nog niet geholpen. Er zullen altijd wat afvalstoffen en vocht opgehoopt blijven. Deze resten worden ‘knopen’ en kunnen zich uiteindelijk ontwikkelen tot ontstekingen. Een goede sportmassage, 1x per 3 à 4 weken, voor beginnende sporters kan er al voor zorgen dat de kans op blessures drastisch daalt. Daarbij kun je dus lekker blijven sporten en voel je je ontspannen en vrij.

Een sportmassage kan vierledig worden ingezet:

Sportmassage is niet alleen voor sporters

Sportmassage wordt vanzelfsprekend veel toegepast in de sport. De aandacht is meer gericht op het lichaam in relatie tot de sport(en). Sportmassage is net als klassieke massage er op gericht om het natuurlijke fysieke evenwicht te onderhouden en/of terug te brengen.

Waarom sportmassage bij Haptomotion:

De massage wordt gegeven door een gediplomeerd masseur die tevens een oefentherapeut Mensendieck is. Dit maakt de massage bij Haptomotion uniek door aanvullende kennis en vaardigheden van lichamelijk klachten. Dit zorgt ervoor dat u naast de massage, indien gewenst, ook advies en oefeningen krijgt voor het verbeteren van uw houding, dagelijkse activiteiten of sportprestaties.

Sportmassage kan helpen bij onder andere:

De sportmassage wordt uitsluitend door David Treur gegeven.

Voor welke cursus wilt u zich aanmelden?

Voor welke cursus wilt u zich aanmelden?

Een van onze tevreden cliënten:

quote van tevreden sportmassage klant

naam van klant

Wil je vrijblijvend geadviseerd worden?