Wat anderen over ons zeggen

Afgelopen jaar een lange revalidatie (voorste kruisband) gehad bij David. Meerdere keren op het punt gestaan van ik wil niet meer maar David bleef mij motiveren en wist de vinger op de zere plek te leggen met de juiste aanpak. Ik heb het vertrouwen in mijn lichaam terug gekregen en kan sporten en doen wat ik wil zonder twijfels!

Delano Hilhorst

“Ik ben in een hele korte tijd van mijn rugklachten afgeholpen bij David, waar ik al jaren last van had en waarvoor ik ook al  in behandeling ben geweest bij een fysiotherapeut maar dit niet had geholpen.”

Marianne van Oostveen

“De vriendelijke doch dwingende redenen om toch vooral ook jezelf serieus te nemen. Daarnaast luistert David heel goed en denkt met de cliënt mee hoe de doelen zo efficiënt en realistisch mogelijk bereikt kunnen worden”

Bart de Vries

“Haptotherapie heeft me geleerd om meer in contact te staan met m’n lichaam. Hierdoor voel ik sneller wanneer ik over een grens heen ga en weet ik wat te doen als ik bijvoorbeeld spanning voel opkomen.”

Stefan Vogelaar
“Sinds mijn partner en ik bij Esther zwangerschapshaptonomie volgen hebben we nooit meer ruzie. Ik heb sindsdien ook een stabielere relatie met mezelf en met mijn partner.”
Sophie Konijnendijk
“Na mijn sessies haptotherapie samen met Esther ben ik vaker blij en haast ik nooit meer en dat voelt goed.”
Barbara Janssen