Sportmassage

Sportmassage verbetert de afvoer van afvalstoffen en vocht. Daarnaast verbetert je spierherstel waardoor blessures worden voorkomen. Bovendien wordt je sneller weer actief. Wanneer jij een sportieve inspanning hebt gehad zal zich in de spier vocht en afvalstoffen ophopen. De meeste herkennen dit als spierpijn en ‘lopen’ dit er wel even uit. Absoluut geen probleem, zolang dit op de juiste wijze gedaan wordt. Echter, daarmee heb je je spier nog niet geholpen. Er zullen altijd wat afvalstoffen en vocht opgehoopt blijven. Deze resten worden ‘knopen’ en kunnen zich uiteindelijk ontwikkelen tot ontstekingen.

Een sportmassage kan vierledig worden ingezet:

Sportmassage is niet alleen voor sporters

Sportmassage wordt vanzelfsprekend veel toegepast in de sport. De aandacht is meer gericht jou lichaam in relatie tot de sport of activiteiten. Sportmassage is net als klassieke massage er op gericht om het natuurlijke fysieke evenwicht te onderhouden en/of terug te brengen.
Waarom sportmassage bij Haptomotion:

De massage wordt gegeven door een gediplomeerd sportmasseur die tevens een oefentherapeut Mensendieck is. Dit maakt de massage bij Haptomotion voor jou uniek door aanvullende kennis en vaardigheden van lichamelijk klachten. Dit zorgt ervoor dat je naast de massage, indien gewenst, ook advies en oefeningen krijgt voor het verbeteren van uw houding, dagelijkse activiteiten of sportprestaties.

Sportmassage kan helpen bij onder andere:

De sportmassage wordt uitsluitend door David Treur gegeven.

Aanmelden