Ervaring van de cliënt!

Een zere nek, een pijnlijke rug…..Al maanden liep ik rond met klachten, totdat ik besloot de koe bij de hoorns te vatten. Na een gesprek met de huisarts, kwam ik terecht bij Haptomotion voor oefentherapie Mensendieck.

Onder deskundige begeleiding krijg ik inzicht in mijn ‘verkeerde’ ingesleten zit- en loophouding, een belangrijke oorzaak van mijn lichamelijke ongemakken. Praktische lichaamsoefeningen helpen me bij een betere houding. En het verlichten van pijn. Eenvoudige oefeningen voor achter mijn bureau, maar ook uitgebreidere voor thuis. Verder krijg ik nuttige tips voor een verantwoorde inrichting van mijn werkplek. Ik plaats mijn laptop voortaan op ooghoogte. En stel mijn bureau en stoel nu beter in. Ook leer ik me door Mensendieck beter te ontspannen tijdens mijn dagelijkse bezigheden.

Inmiddels gaat het een stuk beter. Ik kom nog één keer per maand voor behandeling/controle. Het is nu vooral een kwestie van zelf doen, van ‘permanent onderhoud’. Al schiet een oefening er uiteraard weleens bij in, voel ik me fysiek en mentaal een stuk beter!

Kortom vind ik oefentherapie Mensendieck bij Haptomotion een aanrader voor iedereen met fysieke klachten!